Gépi kezelések

GeneO+ 3in1 TriPollar RF kombinált kezelés

Tudta, hogy oxigén hiányában a bőr élettelenné válik, megereszkedik, száraz, durva tapintású, sápadt és fakó színű lesz? A sejtek optimális oxigénfelvételét, a bőr salaktalanítási folyamatát, illetve annak rugalmasságát támogató kezeléseink közül egyik nagy kedvencünk a GeneO+ hámlasztó és rádiófrekvenciás kollagén stimuláló kezelésünk.

Az eljárás során egy speciális nátrium-hidrogén-karbonát kapszula segítségével történik az elhalt szarusejtek hámlasztása, ezzel fokozva a bőr oxigén ellátását, légzését és hatóanyag felvevő képességét. A kezelés különlegessége a kapszula és a speciális gél-tasak együttes alkalmazásában rejlik, hiszen egyidejűleg érvényesül kémiai és a fizikai hámlasztás egyaránt, aminek hatására a bőr revitalizálódik, oxigenizálódik.


Az életkor előrehaladtával bőrünk rugalmassága egyre inkább csökken. Számos külső és belső tényező közül az egyik legfontosabb ok, hogy a bőr fibroblaszt sejtjeinek aktivitása folyamatosan lassul. Mivel ezek a sejtek felelősek a kollagén és az elasztin termelődéséért, így a kötőszövetünk meglazul és ez a folyamat a bőr megereszkedéséhez, feszessége elvesztéséhez, illetve a ráncok kialakulásához vezethet.

A probléma kialakulása és megelőzése érdekében tripoláris rádiófrekvencia kezelésünk tökéletes megoldást nyújt vendégeink számára. A tripoláris, vagyis a haramadik generációs rádiófrekvencia fókuszált rádiófrekvencia áramot visz a bőrbe és egyszerre melegíti a bőrfelszíni és a bőr alatti rétegeket, melynek hatására a kollagénrostok összehúzódnak és egy azonnali bőrmegemelő, feszesítő hatást érünk el. Továbbá aktivizáljuk a fibroblaszt sejteket, így felgyorsítjuk a kollagén és az elasztin termelődését a bőrben, mellyel egy hosszútávú regeneráló és bőrmegújító hatást érünk el.

A kezelés után nem ajánlott a napozás és a szolárium, durva szemcsés radírok használata. Várandósság, szoptatás, daganatos megbetegedés az elmúlt 5 évben, bármilyen gyulladás a szervezetben, gyógyszer szedése a kezelést megelőző 3 hónapban (szteroid, antibiotikum), A-vitamin származék szedése az elmúlt 6-8 hónapban, aktív herpesz esetén nem végezhetjük el ezt az eljárást. A tökéletes eredmény eléréséhez a kezelés kúraszerűen javasolt (min. 3-4 alkalom)!

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 42.000.-Ft

Javasolt: vízhiányos, zsírhiányos bőr, érett, sápadt, fakó, megereszkedett bőrkép esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:
  • letisztítás
  • mikrohámlasztás
  • oxigenizálás
  • rádiófrekvencia
  • fényvédő