Gépi kezelések

GeneO+ oxigenizációs hámlasztás

Tudta, hogy oxigén hiányában a bőr élettelenné válik, megereszkedik, száraz, durva tapintású, sápadt és fakó színű lesz? A sejtek optimális oxigénfelvételét és a bőr salaktalanítási folyamatát támogató kezeléseink közül egyik nagy kedvencünk a GeneO+ oxigenizációs hámlasztás.

A kezelés során egy speciális nátrium-hidrogén-karbonát kapszula segítségével történik az elhalt szarusejtek hámlasztása, ezzel fokozva a bőr oxigén ellátását, légzését és hatóanyag felvevő képességét. A kezelés különlegessége a kapszula és a speciális gél-tasak együttes alkalmazásában rejlik, hiszen egyidejűleg érvényesül kémiai és a fizikai hámlasztás egyaránt, aminek hatására a bőr revitalizálódik, oxigenizálódik. A kezelés fájdalommal nem jár! Ellenjavallatai közé sorolandó a várandósság, szoptatás, daganatos megbetegedés az elmúlt 5 évben (orvosi beleegyezéssel kezelhető csak!), bármilyen gyulladás a szervezetben, gyógyszer szedése a kezelést megelőző 3 hónapban (szteroid, antibiotikum), A-vitamin származék szedése az elmúlt 6-8 hónapban, aktív herpesz.

Kezelés időtartama: 30-45 perc

Kezelés ára: 26.000.- Ft

Javasolt: korpás és olajos szeborreás, vízhiányos bőr, akne, atrófiás hegek, tág pórusok, faggyútermelődési és hiperpigmentációs rendellenességek, ráncok kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• mikrohámlasztás

• oxigenizálás

• pakolás

• fényvédő