Gépi kezelések

Ultrahang + biorezonancia

A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének első számú célja. E cél érdekében ötvözték a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát – a bőrregeneráció tudományos módszerével. KLEANTHOUS professzor orvosi terápiáira alapozva megoldást keresett a cell cupporting molekulák fájdalommentes és hatékony bőrbe juttatásához. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a szépségiparban.

 

A legmodernebb tudományos kutatásaik ihlették a SONOSTAR MATRIX készüléket, amely az első olyan kozmetikai ultrahanggép, mely orvosi üvegfejjel, erőteljes teljesítménnyel, integrált LED-technikával és speciálisan kozmetikai használatra kifejlesztett fény frekvenciákkal jött létre. Továbbá jellemző rá a teljes moduláris impulzusfrekvencia, mely egyedülálló működést kölcsönöz a különleges ultrahanggépnek. Engedje magát elvarázsolni a sokoldalú alkalmazási lehetőségek által, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak! KLEANTHOUS ezáltal teljesen új anti-aging kezeléseket kreált. A MATRIX terápia és a kombinációkban gazdag, sokféleképen variálható kezelésskála a professzionális kozmetikai lehetőségek széles tárházát rejti magában. Elsősorban Kleanthous 24/7 Sono Solutions kezelésinket ajánljuk minden kedves vendégünk figyelmébe, a kívánt hatás elérésének érdekében, ugyanakkor önálló vagy kiegészítő gépi kezelésként is megállja helyét a speciális hatóanyagbevitel.

Kezelés időtartama: 20 perc

Kezelés ára: 8000.-Ft

Kiegészítő kezelés időtartama: 6 perc – egyéb kezelésbe építve

Kiegészítő kezelés ára: 5200.-Ft – egyéb kezelésbe építve

Javasolt: vízhiányos, zsírhiányos, korpás vagy olajos szeborreás, érzékeny bőr, hegek, hiperpigmentációs vagy faggyútermelődési rendellenességek, ráncok, megereszkedett bőrkép kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• radírozás

• kötőszöveti salaktalanítás

• hatóanyagbevitel

• búcsúkrém