Janssen kezelések

speciális kezelések
Halványító kezelés

A bőr pigmentációjáért felelős sejtünk a melanin, melyet a melanociták termelnek. A melanin egyik fő funkciója, hogy elnyelje a káros UV-sugarakat, ezzel védve bőrünket a leégéstől és a napsugarak által kialakuló negatív bőrkárosodásoktól. Bizonyos esetekben – hormonális változások, bőrgyulladás, gyógyszerérzékenység, vegyi vagy munkahelyi ártalmak, külső mechanikai (nyomkodás) vagy környezeti (fény-, hőhatás) tényezők hatására – a melanin természetes termelésének egyensúlya felborulhat, és termelődésük alul vagy felül működhet. Ilyenkor pigmentációs rendellenességek, pigmentfoltok alakulhatnak ki.


Halványító kezelésünk során három különböző csoportját tudjuk kezelésbe venni a pigmentfoltoknak: 1. öregségi foltok vagy napfolt halványítása, 2. PIH – sötétebb bőrtónusokon jelentkező pattanásokból visszamaradott elszíneződések, illetve világosabb bőrökön pirosas árnyalatú elszíneződések halványítása, 3. májfoltok halványítása.


Kezelésünk célja, hogy a melanin képzését optimalizáljuk, a már meglévő pigmentfoltokat halványítsuk és egy egységes, kiegyenlített bőrfelszínt biztosítsunk vendégeink számára.A kezelést egy C- vitaminban gazdag, lágy tisztító porral való letisztítással és egy halványító tonikkal kezdjük, majd egy polietilén gömböcskékkel gazdagított kombinált mechanikai és enzimatikus peelinggel folytatjuk. Finoman eltávolítjuk a bőr legfelső, elszarusodott hámrétegét majd egy ferulic sav ampulla felvitele után, wakame alga pakolást helyezünk fel a bőrre. A pakolással egy nyomó, hatóanyagcsapda effektust kifejtve, intenzív hatóanyagfelszívódást tudunk biztosítani a bőr számára. A halványító hatást egy SORR növényi kivonatot tartalmazó krémpakolással fokozzuk, majd egy fehér eperfa kivonatban gazdag szérumot a bőrbe simítva, egy még egységesebb bőrtónust tudunk elérni. A szemkörnyéki területeket is ápoljuk egy fény-diffúzív pigmenteket tartalmazó krémmel az azonnali bőrhalványító hatás érdekében. Végezetül, hogy az elért eredményt megtartsuk és a bőrt megvédjük a napkárosodástól, fényvédőt és egy nappali arcvédő krémet bemasszírozva zárjuk a kezelést. A tökéletes eredmény eléréséhez kúraszerű kezelés – min. 4-6 alkalom – illetve otthoni halványító termékek használata javasolt! A többi halványító kezeléssel ellentétben, ez a kezelés az év bármely szakaszában alkalmazható!

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:
  • letisztítás
  • halványító peeling
  • ampulla
  • ultrahang
  • SORR növényi krémmaszk
  • szérum
  • fehérítő alga pakolás
  • szemkörnyék halványítása
  • levezetés búcsúkrémmel

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 21.000.-Ft

Javasolt: hiperpigmentált bőrkép, napfolt, bőrelszíneződés, májfolt kezelése esetén