Kleanthous kezelések

24/7 Sono Solutions kezelések

A Kleanthous kezelések eredményessége a bőr struktúrájának sejtszinten történő megújításán alapul. A hatóanyagok mindegyike, úgynevezett cell supporting molekulákat (c.s.m.) tartalmaz. Ezek az információhordozó molekulák megtalálhatók minden emberi sejtben, jelenlétük elengedhetetlen a fiatalos vitalitás megőrzéséhez, azonban számuk fokozatosan csökken a kor előrehaladtával. A kezelések során speciális ultrahang és biorezonancia – szöveti méregtelenítás szonorezonanciával – segítségével juttatunk be, új molekulákat a bőrbe, támogatva annak természetes megújulását.


A 24/7 SONO SOLUTIONS kezeléssel, ötféle szérumkombinációnak köszönhetően teljesen személyre szabottan, bőrtípusnak megfelelő kezelést tudunk biztosítani minden vendég számára. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését, így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik.


A kezelések fő célja a bőr rugalmasságának visszaállítása és struktúrájának javítása, a kollagénfelépítés, a vérkeringés, a bőr savköpenyének helyreállítása. A sejtfalak és a kapillárisok (hajszálerek) megerősítése, a kipirosodás visszaszorítása, a gyulladás csökkentése, a faggyútermelődés normalizálása, a salaktalanítás és az elasztinrostok újrastrukturálása.

24/7 kezelések időtartama: 60 perc

Kezelések ára: 26.000.-Ft

Javasolt: vízhiányos, korpás szeborreás, érzékeny bőr, rosacea, hiperpigmintációs és faggyútermelődési rendellenességek kezelése esetén.

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• peeling

• acerola cherry maszk

• biorezonanciával kombinált ultrahang a bőrtípusnak megfelelő szérummal

• akupresszúrás masszázs

• szemkörnyék ápolása

sonosolution

KLEANTHOUS - 24/7 SONO SOLUTIONS

Play Video