Gépi kezelések

Hydra Beauty Xpress kezelés

Az Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményeket biztosítunk vendégeink számára.

 

Jelenleg az egyik legkorszerűbb non-invazív bőrfelszínt megújító orvos esztétikai technológia. Az eljárás egyesíti magában a hidrodermabráziót, a kíméletes kémiai savas hámlasztást, a vákummal végzett nyirokmasszázst, a pórusok tisztulását, a gyulladás csökkentését és a folyadékpótlás folyamatait, melynek köszönhetően csökken a ráncok mélysége is.

 

A Hydra Beauty kezelés az egyedülálló Vortex technológiát alkalmazza. Egy speciális TIP kezelőfej segítségével spirál alakban juttat egyedi összetételű tisztító és hidratáló folyadékokat a bőrre, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és a faggyúfelesleget.

 

Ezzel a fájdalommentes peeling eljárással is biztosítható, hogy a sejtek megújuljanak, felgyorsuljon a hámsejtek újratermelődése, és a hatóanyagok is könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegébe. A hámsejtek eltávolításával a fiatal bőrsejtek lényegesen gyorsabban jutnak a felszínre.

 

A hidrodermabrázió a többi  peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés és hatása azonnali és látványos. Természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat.

 

Kezelés időtartama: 40 perc

Kezelés ára: 20.000.-Ft

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:
  • letisztítás
  • mikrodermabrázió
  • hidrodermabráziós intenzív T-zóna kezelés
  • maszk
  • búcsúkrém