Gépi kezelések

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Az életkor előrehaladtával bőrünk rugalmassága egyre inkább csökken. Számos külső és belső tényező közül az egyik legfontosabb ok, hogy a bőr fibroblaszt sejtjeinek aktivitása folyamatosan lassul. Mivel ezek a sejtek felelősek a kollagén és az elasztin termelődéséért, így a kötőszövetünk meglazul és ez a folyamat a bőr megereszkedéséhez, feszessége elvesztéséhez, illetve a ráncok kialakulásához vezethet. A kollagéntermelés növekedésével a hegek kitöltődnek, a bőr megújul, a ráncok mélysége csökken, a bőr struktúrája javul.


Az elektroporációs kezelésünk pulzáló áram segítségével, apró, ugyanakkor rövid ideig fennálló, szabad szemmel nem látható aquaporin   így a hatóanyagok, tű hiányában is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja, fájdalommentesen, bevérzések nélkül. Ennek köszönhetően, nem kell napokig kényszerpihenőt tartani és nem akadály a tűfóbia sem, hiszen a kezelés során tűszúrást nem alkalmazunk. A hatóanyagok stimulálják a bőrsejtek szerkezetét, mélyen hidratálnak, csökkentik a ráncok mélységét, késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit, bársonyosabb, feszesebb, egészségesebb, simább és sugárzóbb lesz. A ráncok láthatósága érzékelhetően csökken. A beavatkozás allergia- és mellékhatásmentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagokat juttatunk a bőrbe! A tű nélküli mezoterápiás arckezelés nem végezhető szív és érrendszeri problémák, epilepszia, daganatos megbetegedések, bőrbetegségek és herpesz esetén.

Kezelés időtartama: 45 perc

Kezelés ára: 21.000.-Ft-tól

Kiegészítő kezelés ára – arc: 12.000.-Ft-tól

– egyéb kezelésbe építve

Kiegészítő kezelés ára – nyak, dekoltázs: 12.000.-Ft-tól

– egyéb kezelésbe építve

Javasolt: vízhiányos, zsírhiányos, korpás vagy olajos szeborreás, érzékeny bőr, hegek, hiperpigmentációs vagy faggyútermelődési rendellenességek kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• hámlasztás

• fertőtlenítés

• elektroporáció

• záró szuperkoncentrátum

• fényvédelem