Gépi kezelések

Lift-roll mikroáramos kezelés

Manapság egyre több fókuszt kap az arcizomtorna jelentősége, hiszen az arc izmainak edzésével, sebészeti beavatkozások nélkül is látványos eredményt érhetünk el a ráncok elleni küzdelemben.

 

Ebben tökéletes megoldást biztosít fájdalommentes bőrmegemelő eljárásunk a Lift-roll mikroáramos arclifting. Kezelésünk során a bőr alatti szövetekbe mikroáramot jutattunk be, mely által izom-stimuláció jön létre, természetes izom összehúzódásokat eredményezve. Az igazi lifting hatást alacsony frekvenciás elektromos áram segítségével érjük el. Az arcizmok átmozgatásával fokozzuk az izomtónust, a nyirokkeringést és a vérkeringést, javul a bőr anyagcserefolyamata, továbbá serkentjük a kollagén és az elasztin termelődését az irhában, melynek köszönhetően a felületi és a mély mimikai ráncok kisimulnak. Közkedvelt eljárás, ha rövid időn belül szeretnénk javítani a bőr struktúráján, a bőrszövet megerősítésével és a mimikai arcizmok stimulálásával.

 

A kezelést javasolt mellőzni várandósság, szoptatás idején, pacemaker, szívbetegség, alacsony vérnyomás, epilepszia, sclerosis multiplex, sebészeti beavatkozások, egyéb műtétek után, nyílt sebek, bőrbetegség, ideggyulladás, idegzsába és aknés bőr esetén.

Kezelés időtartama: 45 perc

Kezelés ára: 18.000.- Ft

Javasolt: vízhiányos, zsírhiányos bőr, megereszkedett bőrkép, kontúrok emelése, ráncok kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:
  • letisztítás
  • radírozás
  • ’up and up’ masszázs
  • mikroáramos arcizomtorna,
  • búcsúkrém