Janssen kezelések

Detox arctisztító kezelés

A comedó, mitesszer a pangó faggyúváladékban megtelepedő baktériumok hatására begyulladhat, gennyel telt hólyag keletkezhet belőle. A helytelen tisztítási szokások, köztük az alkoholos fertőtlenítés, szárítás, nyomkodás, kaparás, akár maradandó bőrkárosodást okozhatnak, hegekkel, sebekkel borítják el bőrünket. Szerencsére napjainkban, számtalan professzionális módszer alkalmazásával enyíthetünk az alábbi tüneteken.

Detox arctisztító kezelésünket faggyútermelődési rendellenesség, gyulladt arcbőr esetén ajánljuk!

A kezelést egy B-vitaminban és allantoinban gazdag lemosó géllel és tonizálással kezdjük, majd hidroabráziós készülékkel eltávolítjuk az elszarusodott hámsejteket, felszíni faggyúfelesleget, ezzel javítva a bőr légzését és annak hidratációját. A felpuhult, előkezelt bőrt kiegészítő manuális tisztítás követi, amit steril kesztyűvel, tűvel, zsebkendővel végzünk. A megtisztult pórusokat körültekintően lefertőtlenítjük és egy detox avokádó peptid, valamint élesztő kivonatot tartalmazó ampullát simítunk gyengéden a bőrbe. A kezelés hatását évszaknak megfelelően tengeri iszapos alga pakolással vagy aktív szenes, gyümölcssavas habzó maszkkal fokozzuk, amivel intenzíven szabályozzuk a bőr faggyútermelődést, csökkentjük a gyulladásos folyamatokat, finomítjuk a pórusokat és optimalizáljuk a hiperptigmentációs rendellenességeket.

Bőrtípusnak megfelelő búcsúkrémmel zárjuk detox arctisztító kezelésünket, egy matt, egységes bőrprofilt eredményezve.

A tökéletes tisztulási folyamatok eléréséhez javasolt 4-6 heti rendszerességgel ismételni a kúrát!

Kezelés időtartama: 70 perc

Kezelés ára: 22.000.-Ft

Javasolt: vízhiányos, korpás szeborreás, olajos szeborreás bőr, akne, faggyútermelődési és hiperptigmentációs rendellenességek kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• hidroabráziós tisztítás

• kiegészítő manuális tisztítás

• detox ampulla

• aktív szenes, gyümölcssavas habzó maszk vagy tengeri iszapos alga pakolás

• levezetés búcsúkrémmel

 

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• radírozás

• hialuronsav ampulla

• ultrahang

• tőzegláp maszk

• hialuron kapszulás ápolás

• szemkörnyék ápolása

• levezetés búcsúkrémmel

speciális kezelések
Mélyhidratáló hialuronsav 3+ kezelés

Mivel a hialuronsav felelős szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért, fontos célunk, hogy a szövetekben való merőrzése, illetve annak természetes módon történő pótlása megvalósuljon kezeléseink során. A hialuronsav nem csak a bőr nedvességmegtartó képességét fokozza, hanem annak természetes barrier rétegét (védőrétegét) erősíti és képes felvenni a harcot a bőröregedési folyamatokat okozó szabad gyökökkel szemben is.

Mélyhidratáló hialuronsav 3+ kezelésünket lágy tisztító tej, frissítő tonik és jojoba viaszgyöngyös mechanikai peeling bemasszírozásával indítjuk. Renkívül finoman eltávolítjuk a legfelső, elszarusodott hámréteget, majd hialuronsav ampulla felvitele után, teljes arcon, nyakon és dekoltázson ultrahangos gépi hatóanyagbevitelt alkalmazunk. A hatóanyag ’’bombát” egy speciális nyomó pakolás követi, mely méginkább felerősíti a bejuttatott szérum hatásfokát. A fehér tea kivonat alapú gélmaszkkal 20 percig pihentetjük vendégünk bőrét. Végezetül a kezelést hialuronsavas, zöld alga kivonatos hidratáló búcsúkrémmel és szemkörnyékápolóval koronázzuk.

Kezelés időtartama: 45 perc

Kezelés ára: 17.000.-Ft

Javasolt: vízhiányos bőr, púderes vagy korpázó hámlás, feszülő bőrérzet, ráncok kezelése esetén

Testtekercselés - Bodywrapping

A tekercselés célja, a vérkeringés és a nyirokáramlás serkentése, salakanyagok kiválasztása. Alkalmazható alakformálásra, karcsúsításra, cellulit – narancsbőr kiegyenlítésére, a petyhüdt bőr feszesítésére, terhességi csíkok, striák kezelésére, terhesség után megnyúlt bőr helyreállítására, salaktalanításra, szöveterősítésre, vérkeringési panaszok enyhítésére, illetve a nem kívánt zsírpárnák csökkentésére. A kezelés nem ajánlatos, akut gyulladás és fertőzés, szívpanasz, magas vérnyomás, visszérre való hajlam, várandósság, szoptatás esetén.


A tekercselés első lépéseként, adott bőrtípusnak, kezelendő problémának megfelelően kiválasztunk egy krémet, a Janssen Cosmetics professzionális testápoló termékcsaládból. Jellemzően a Celullulit ellenes testpakolást – Percfect Body Pack – Cellulite vagy a Karcsúsító testpakolást – Perfect Body Pack – Slim, amit egyenletesen felviszünk a bőrfelületre, bokától egészen a köldök vonaláig. A tekercselés egy speciális fóliával történő, megfelelő erősségű nyomásgyakorlás a szövetekre, amely mindössze pár percet vesz igénybe, majd 30 perc relaxáció következik a feszes bandázsban. A kezelés végén a testpakolás maradványait alaposan lemossuk. A heti 2-3 alkalommal végzett kezelés és összesen 8-10 kezelésből álló kúra általában elegendő. A kezelés eredményességét segíti a rendszeres testmozgás, helyes táplálkozás. Fontos tudni, hogy a kezelés előtti 3 órában nem ajánlott szilárd étel fogyasztása és legalább napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt!

Kezelés időtartama: 45 perc

Kezelés 10 alkalmas bérlet ára: 150.000.-Ft

kiegészítő kezelések maszk
kiegészítő kezelések
Extrák

Csak kiegészítő kezelésként választhatók!

EXTRÁK
– egyéb kezelésbe építve

Ampullák ára: 3.800.-Ft

Peelingek ára: 4.000.-Ft

Krém állagú maszkok ára: 4.000.-Ft

Gél állagú maszkok ára: 4.000.-Ft

Fátyol-szemmaszk ára: 4.000.-Ft

Alginát maszkok ára: 5.500.-Ft

Kollagén maszkok ára: 11.000.-Ft