Janssen kezelések

Szenzitív arctisztító kezelés

A comedo, mitesszer a pangó faggyúváladékban megtelepedő baktériumok hatására begyulladhat, gennyel telt hólyag keletkezhet belőle. A helytelen tisztítási szokások, köztük az alkoholos fertőtlenítés, szárítás, nyomkodás, kaparás, akár maradandó bőrkárosodást okozhatnak, hegekkel, sebekkel borítják el bőrünket. Szerencsére napjainkban, számtalan professzionális módszer alkalmazásával enyhíthetünk rajta.

 

Szenzitív arctisztító kezelésünket az érzékeny és irritált, gyulladt arcbőr tisztítására ajánljuk!

 

A kezelést egy allantoinban gazdag habos lemosóval és tonizálással indítjuk, majd a szennyeződések eltávolítása után egy papaint és bromelaint tartalmazó biológiai enzimatikus peelinget helyezünk fel a bőrre. A peelingnek köszönhetően fokozzuk a bőr légzését, míg a felgyülemlett faggyút, illetve a mitesszereket könnyebben távolítjuk el a tisztítás során. A tisztítást steril kesztyűvel, tűvel és zsebkendővel végezzük. A megtisztult pórusokat körültekintően lefertőtlenítjük és egy intenzíven nyugtató, omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag fekete ribizli magolajat tartalmazó szérummal simítjuk át az irritatív területeket. A kezelést cryo terápiával folytatjuk, ahol a bőrt nulla celsius fokra lehűtve, egy még erőteljesebben nyugtató és gyulladáscsökkentő folyamatot indítunk el a bőrben. Kiválóan erősítjük vele az érfalakat és hatékonyan csökkentjük a tisztítás után megjelent erythemat és ödémát egyaránt. A kezelés hatását egy spirulina alga maszkkal fokozzuk, mely aktívan növeli a bőr vízháztartását, a kötőszövetek rugalmasságát, támogatja az anyagcsere folyamatait, erőteljesen nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt és csökkenti a gyulladásos folyamatokat. A megdermedt pakolást lehúzva, bőrtípusnak megfelelő búcsúkrémmel zárjuk kezelésünket.

 

A tökéletes tisztulási folyamatok eléréséhez javasolt 4-6 heti rendszerességgel ismételni a kúrát!

Kezelés időtartama: 90 perc

Kezelés ára: 20.000.-Ft

Javasolt: gyulladásra hajlamos, érzékeny, irritatív, korpás szeborreás, olajos szeborreás bőr, faggyútermelődési rendellenességek kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• enzimes peeling

• manuális tisztítás

• szérum

• cryoterápia

• spirulina alga pakolás

• levezetés búcsúkrémmel

Kezelés időtartama: 90 perc

Kezelés ára: 20.000.-Ft

Javasolt: érzékeny, korpás vagy olajos szeborreás bőr, erythéma, rosacea, fokozott faggyútermelődés esetén.