Janssen kezelések

Detox arctisztító kezelés

A comedó, mitesszer a pangó faggyúváladékban megtelepedő baktériumok hatására begyulladhat, gennyel telt hólyag keletkezhet belőle. A helytelen tisztítási szokások, köztük az alkoholos fertőtlenítés, szárítás, nyomkodás, kaparás, akár maradandó bőrkárosodást okozhatnak, hegekkel, sebekkel borítják el bőrünket. Szerencsére napjainkban, számtalan professzionális módszer alkalmazásával enyíthetünk az alábbi tüneteken.

Detox arctisztító kezelésünket faggyútermelődési rendellenesség, gyulladt arcbőr esetén ajánljuk!

A kezelést egy B-vitaminban és allantoinban gazdag lemosó géllel és tonizálással kezdjük, majd hidroabráziós készülékkel eltávolítjuk az elszarusodott hámsejteket, felszíni faggyúfelesleget, ezzel javítva a bőr légzését és annak hidratációját. A felpuhult, előkezelt bőrt kiegészítő manuális tisztítás követi, amit steril kesztyűvel, tűvel, zsebkendővel végzünk. A megtisztult pórusokat körültekintően lefertőtlenítjük és egy detox avokádó peptid, valamint élesztő kivonatot tartalmazó ampullát simítunk gyengéden a bőrbe. A kezelés hatását évszaknak megfelelően tengeri iszapos alga pakolással vagy aktív szenes, gyümölcssavas habzó maszkkal fokozzuk, amivel intenzíven szabályozzuk a bőr faggyútermelődést, csökkentjük a gyulladásos folyamatokat, finomítjuk a pórusokat és optimalizáljuk a hiperptigmentációs rendellenességeket.

Bőrtípusnak megfelelő búcsúkrémmel zárjuk detox arctisztító kezelésünket, egy matt, egységes bőrprofilt eredményezve.

A tökéletes tisztulási folyamatok eléréséhez javasolt 4-6 heti rendszerességgel ismételni a kúrát!

Kezelés időtartama: 70 perc

Kezelés ára: 22.000.-Ft

Javasolt: vízhiányos, korpás szeborreás, olajos szeborreás bőr, akne, faggyútermelődési és hiperptigmentációs rendellenességek kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• hidroabráziós tisztítás

• kiegészítő manuális tisztítás

• detox ampulla

• aktív szenes, gyümölcssavas habzó maszk vagy tengeri iszapos alga pakolás

• levezetés búcsúkrémmel