Gépi kezelések

Mikrodermabráziós kezelés

A mikrodermabázió fájdalommentes bőrmegújító eljárás, melynek során a bőr legfelső, elszarusodott rétegét távolítjuk el. A bőrcsiszolás rendszeres alkalmazásának köszönhetően, a bőr hatóanyag és oxigénfelvevő képessége megnő, az anyagcsere viszonyok felélénkülnek, az irharétegben felgyorsuló kollagén termelődés pedig javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.


A kezelés ajánlott, aknés hegek, sebhelyek, pigmentációs és öregedési foltok, apró barázdák, finom ráncok, túlzott faggyútermelődés, tág pórusok, durva, érdes tapintású bőr esetében. A tökéletes eredmény eléréséhez javasolt a kúraszerű alkalmazás (min. 4-6 alkalom), egy-egy arctisztító kezeléssel kiegészítve.

Ellenjavallatai közé sorolható, a rendszeres napozás vagy a szolárium, a cukorbetegség, autoimmun betegségek fennállása, ekcémás- és egyéb bőrgyulladások – herpesz, szemölcs, véralvadásgátló gyógyszerek szedése, vérzékenység, véralvadási zavarok. Fontos tudni, hogy mikrodermabráziós kezelést, a fokozott UV-sugárzás miatt, március végétől, szeptember végéig nem alkalmazzuk!

Kezelés időtartama: 45  perc

Kezelés ára: 18.000.- Ft

Kiegészítő kezelés ára – arc: 7.000.-Ft

– egyéb kezelésbe építve

Kiegészítő kezelés ára – dekoltázs: 7.000.-Ft

– egyéb kezelésbe építve

Kiegészítő kezelés ára – hát: 8.000.-Ft

– egyéb kezelésbe építve

Javasolt: megvastagodott szaru, hiperpigmentációs és faggyútermelődési rendellenességek, hegek,  ráncok kezelése esetén

KEZELÉS FŐBB LÉPÉSEI:

• letisztítás

• radírozás

• mikrodermabrázió

• szérum

• krémmaszk

• fényvédő

Mikrodermabráziós kezelés

Play Video